Gaat jouw loopbaan het liefst recht de lucht in? Laat ons dan vandaag nog weten welke opleidingsvorm je voorkeur heeft, volledig geïntegreerd of modulair?

Jacob Ronald Koster / Co-oprichter & Beroepspiloot:

‘Ik gun het jou om zonder hoge schuld piloot te worden.’

‘Zo’n 25 jaar geleden ben ik aangenomen als beroepspiloot. Eindelijk had ik de felbegeerde papieren en kon mijn carrière als piloot beginnen. Maar ik had ook een flinke studieschuld. Het kostte me jaren om die weg te werken. Nu wereldwijd de vraag naar piloten toeneemt, gun ik jou een betere start. Vandaar Vliegcarriere.nl.

Met zorg hebben we modulaire pilotenopleidingen geselecteerd van gerenommeerde opleidingsinstellingen die kwaliteit leveren voor scherpe prijzen. Tevens hebben we voor de laatste modules, dié instellingen geselecteerd welke voorkeur opleider zijn van de diverse airlines. De geïntegreerde opleidingen hebben we geselecteerd op basis van hun  samenwerkingsverbanden met airlines en geleverde kwaliteit. Opleidingskosten tot first officer zijn zo’n €60.000 – €70.000 afhankelijk van je opleidingsplan. Per type vliegtuig dat je in de toekomst gaat vliegen, dien je wel rekening te houden met de type rating. De regelingen hiervoor verschillen per luchtvaartmaatschappij.

Meld je aan