Opleiding

Met zorg hebben we voor de piloten opleiden drie trajecten samengesteld. In deze trajecten worden modulen en geïntegreerde opleidingen gebruikt van gerenommeerde goedgekeurde opleidingsinstellingen die kwaliteit leveren voor scherpe prijzen voor de piloot opleiding. Tevens hebben we voor de opleiders na de pre-assessments partners geselecteerd die een conditional job offer opleveren.

De toelating van Vliegcarrière.nl heeft uitgewezen dat je aanleg hebt, de capaciteiten bezit om piloot te worden en ook lichamelijk ben je fit en geschikt bevonden. Het plan dat we samen met je hebben opgesteld is duidelijk, nu kun je echt beginnen met je piloot opleiding. Wanneer je gekozen hebt voor een integrale opleiding, zal de begeleiding tevens plaatsvinden door de opleider. Indien je gekozen hebt voor een modulaire opleiding, volgen wij je vorderingen op de voet en coachen je, zodat je het plan succesvol doorloopt.

Of je nu een integrale of modulaire piloot opleiding volgt, we zijn beschikbaar voor vragen en helpen naar oplossingen te zoeken als dat nodig is. Tussentijds aanpassen qua timing of route kan vanzelfsprekend indien de situatie daarom vraagt. Middels onze social media groepen brengen we je in contact met jouw collega vliegers die in opleiding zijn, of deze hebben afgerond.

Naar solliciteren