Wil je piloot worden? Dat begrijpen wij als geen ander. We kijken naar je motivatie en informeren je vervolgens over de mogelijkheden passend bij je ambities en wensen.

Volg het stappenplan van Vliegcarrière.nl om het juiste traject te volgen, zo maak je geen misstap.

Informatie

Regelmatig organiseren wij een infoavond, komt de datum of het tijdstip je niet uit? Kom dan eens langs voor een kopje koffie en een vrijblijvend gesprek bij ons op kantoor of we doen het online.

Lees meer

Toelating

Als dit traject tot piloot jou aanspreekt dan laten we door onafhankelijke instellingen bepalen of jij geschikt bent voor piloot. Zo weet je zeker dat de kans groot is dat je de opleiding met succes afrond en een baan vindt.

Lees meer

Plan

Ben jij geslaagd voor de toelating en geschikt als piloot? Dan maken wij snel een plan op basis van jouw mogelijkheden en voorkeuren.

Lees meer

Opleiding

Ben jij het eens met ons plan? Dan is het nu tijd om met je opleiding te beginnen. Volg je een modulaire opleiding dan kun je de volgende dag al beginnen.

Lees meer

Solliciteren

Het afronden van de opleiding is een mooie stap, maar  het doel is een baan als piloot. We hebben er al voor gezorgd dat je een voorsprong hebt en begeleiden je tijdens je sollicitatie.

Lees meer