Wil je piloot worden? Dat begrijpen wij als geen ander. We kijken naar je motivatie en informeren je vervolgens over de mogelijkheden passend bij je ambities en wensen.

Volg het stappenplan van Vliegcrrière.nl om het juiste traject te volgen, zo maak je geen misstap.

Informatie

Regelmatig organiseren wij een infoavond, komt de datum of het tijdstip je niet uit? Kom dan eens langs voor een kopje koffie en een vrijblijvend gesprek bij ons op kantoor.

Lees meer

Toelating

Als dit traject tot piloot jou aanspreekt dan laten we door onafhankelijke instellingen bepalen of jij geschikt bent voor piloot. We nemen samen de resultaten met je door, zo weet jij zeker dat het beroep piloot wel of niet voor jou is weggelegd.

Lees meer

Plan

Ben jij geschikt als piloot? Dan maken wij een plan om het traject tot piloot te realiseren, maar niet voordat we de mogelijkheden en jouw voorkeuren hebben besproken.

Lees meer

Opleiding

Ben jij het eens met ons plan? Dan is het nu tijd je ambitie te realiseren. Volg je een modulaire opleiding dan kun je de volgende dag al beginnen.

Lees meer

Solliciteren

Het afronden van de opleiding is een mooie stap, maar  het doel is een baan als piloot. Als jij druk bent met de opleiding houden wij de baankansen nauwlettend in de gaten.

Lees meer